031 430 75 75 | 021 430 75 75 0747 701 600 | 0737 701 600

Vollmax - Magazin online HVAC/R

Ventilatoare

Va oferim o gama variata de ventilatoare comerciale, industriale si casnice care vor contribui la confortul dumneavoastra si a celor apropiati. Indiferent de sezon, este important ca aerul din incaperile des utilizate sa fie proaspat.

Folosirea unui ventilator intr-o incapere permite persoanelor din interior sa aiba control asupra fluxului de aer, respectiv asupra confortului fizic. In interiorul unei locuinte pot fi instalate ventilatoare centrifugale sau axiale, pentru a impiedica formarea igrasiei, ventilatoare pentru fereastra, pentru hota, pentru semineu sau ventilatoare axiale pentru perete. In functie de nevoile dumneavoastra, detinem solutiile potrivite pentru fiecare caz in parte.

Ventilatoarele comerciale sunt dispozitive mult mai complexe, care rezista la temperaturi foarte ridicate. Eficienta acestora este maxima in spatii comerciale unde se lucreaza la temperaturi extreme, precum bucatariile profesionale, incaperile cu panouri electrice, canalele de ventilatie, baruri, restaurante si multe altele.

Ventilatoarele industriale au, de asemenea, un rol foarte important in calitatea aerului unor incaperi sau hale si au cel mai mare debit dintre toate categoriile de ventilatoare. Cel mai frecvent utilizate sunt ventilatoarele axiale rezistente la foc, ventilatoarele tip tub, ventilatoare centrifugale, portabile, ventilatoarele pentru acoperis si ventilatoarele carcasate.