031 430 75 75 | 021 430 75 75 0747 701 600 | 0737 701 600

Vollmax - Magazin online HVAC/R

Tratarea aerului

Vollmax Distribution va pune la dispozitie o ofera bogata de destratificatoare si dezumificatoare, care contribuie la calitatea aerului respirat in viata de zi cu zi.

Destratificatorul este un dispozitiv creat in scopul uniformizarii temperaturii dintr-o incapere de dimensiuni mari si al reglarii umiditatii ambientale. Acesta este amplasat in cele mai multe cazuri in partea superioara a unui spatiu, amestecand aerul in mod constant. Destratificatorul foloseste caldura produsa de instalatiile de incalzire si difuzeaza uniform o temperatura egala pentru toate straturile unei incaperi. Principalul avantaj al unui astfel de produs este abilitatea de a reduce cu pana la 30 de procente energia consumata.

Dezumidificatorul este un produs extrem de util pentru spatiile in care aerul nu este ventilat corect si unde nivelul de umiditate este ridicat, fiind ideale pentru combaterea acestui fenomen si igrasiei. . Acestea functioneaza cu ajutorul unui sistem care ajuta la preluarea umezelii din aer, stocand apa rezultata intr-un rezervor. Eficienta energetica, design-ul, functionarea silentioasa, portabilitatea, sunt doar cateva dintre avantajele unui dezumificator.

 

Recomandarile noastre din Sisteme de tratare a aerului